• Jean Paul De wonden die de werktuigen van het lot in ons hebben gesneden, gaan snel dicht; maar de wond die ons het roestige, botte martelwerktuig van een onrechtvaardige man geeft, begint te etteren en gaat moeilijk dicht.
    Origineel: Die Wunden, die die Maschinen des Schicksals in uns schneiden, fallen bald zu; aber eine, die uns das rostige stumpfe Marterinstrument eines ungerechten Menschen reißet, fängt zu eitern an und schließet sich spät.
    Jean Paul
    Duits dichter (ps. van Johann P.F. Richter) 1763-1825
    Jean Paul
    - +
     0
Laden...
Jean Paul - De wonden die de werktuigen van het lot in ons hebben gesneden, gaan snel dicht; maar de wond die ons het roestige, botte martelwerktuig van een onrechtvaardige man geeft, begint te etteren en gaat moeilijk dicht.
De wonden die de werktuigen van het lot in ons hebben gesneden, gaan snel dicht; maar de wond die ons het roestige, botte martelwerktuig van een onrechtvaardige man geeft, begint te etteren en gaat moeilijk dicht. van : Jean Paul
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black De wonden die de werktuigen van het lot in ons hebben gesneden, gaan snel dicht; maar de wond die ons het roestige, botte martelwerktuig van een onrechtvaardige man geeft, begint te etteren en gaat moeilijk dicht.
- Jean Paul Citaten.NET