• Janet Frame Het schrijven van een roman is niet slechts een grens over voor een kort winkeltripje naar een onwerkelijk land: het zijn uren en jaren doorgebracht in de fabrieken, de straten, de kathedralen van de verbeelding.
    Origineel: Writing a novel is not merely going on a shopping expedition across the border to an unreal land: it is hours and years spent in the factories, the streets, the cathedrals of the imagination.
    Bron: An Angel at My Table
    Janet Frame
    Nieuw-Zeelands auteur (ps. van Nene Janet Paterson Clutha) 1924-2004
    Janet Frame
    - +
     0
Laden...
Janet Frame - Het schrijven van een roman is niet slechts een grens over voor een kort winkeltripje naar een onwerkelijk land: het zijn uren en jaren doorgebracht in de fabrieken, de straten, de kathedralen van de verbeelding.
Het schrijven van een roman is niet slechts een grens over voor een kort winkeltripje naar een onwerkelijk land: het zijn uren en jaren doorgebracht in de fabrieken, de straten, de kathedralen van de verbeelding. van : Janet Frame
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Het schrijven van een roman is niet slechts een grens over voor een kort winkeltripje naar een onwerkelijk land: het zijn uren en jaren doorgebracht in de fabrieken, de straten, de kathedralen van de verbeelding.
- Janet Frame Citaten.NET