• James Baldwin Het is moeilijk voor iemand onder de twintig om te beseffen dat de dood hem al een nummer heeft toegewezen, die op een dag getrokken zal worden.
    Origineel: It is hard for anyone under twenty to realise that death has already assigned them a number, which is going to come up one day.
    James Baldwin
    Amerikaans schrijver 1924-1987
    James Baldwin
    - +
    +1
Laden...
James Baldwin - Het is moeilijk voor iemand onder de twintig om te beseffen dat de dood hem al een nummer heeft toegewezen, die op een dag getrokken zal worden.
Het is moeilijk voor iemand onder de twintig om te beseffen dat de dood hem al een nummer heeft toegewezen, die op een dag getrokken zal worden. van : James Baldwin
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Het is moeilijk voor iemand onder de twintig om te beseffen dat de dood hem al een nummer heeft toegewezen, die op een dag getrokken zal worden.
- James Baldwin Citaten.NET