• Jacques Prevert Het Ministerie van Financiën zou het Ministerie van Ellende moeten worden genoemd, net zoals het Ministerie van Defensie niet het Ministerie van Vrede wordt genoemd.
    Origineel: Le ministère des Finances devrait s'appeler ministère de la Misère puisque le ministère de la Guerre ne s'appelle pas ministère de la Paix.
    Bron: Histoires
    Jacques Prevert
    Frans dichter en prozaïst 1900-1977
    Jacques Prevert
    - +
     0
Laden...
Jacques Prevert - Het Ministerie van Financiën zou het Ministerie van Ellende moeten worden genoemd, net zoals het Ministerie van Defensie niet het Ministerie van Vrede wordt genoemd.
Het Ministerie van Financiën zou het Ministerie van Ellende moeten worden genoemd, net zoals het Ministerie van Defensie niet het Ministerie van Vrede wordt genoemd. van : Jacques Prevert
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Het Ministerie van Financiën zou het Ministerie van Ellende moeten worden genoemd, net zoals het Ministerie van Defensie niet het Ministerie van Vrede wordt genoemd.
- Jacques Prevert Citaten.NET