• Henry Louis Mencken Het is nu wettig voor een katholieke vrouw om zwangerschap te voorkomen door een toevlucht te nemen tot de wiskunde, hoewel het nog steeds verboden is om haar toevlucht te nemen tot de natuurkunde of scheikunde.
    Origineel: It is now quite lawful for a Catholic woman to avoid pregnancy by a resort to mathematics, though she is still forbidden to resort to physics or chemistry.
    Henry Louis Mencken
    Amerikaans journalist en criticus 1880-1956
    Henry Louis Mencken
    - +
    +1
Laden...
Henry Louis Mencken - Het is nu wettig voor een katholieke vrouw om zwangerschap te voorkomen door een toevlucht te nemen tot de wiskunde, hoewel het nog steeds verboden is om haar toevlucht te nemen tot de natuurkunde of scheikunde.
Het is nu wettig voor een katholieke vrouw om zwangerschap te voorkomen door een toevlucht te nemen tot de wiskunde, hoewel het nog steeds verboden is om haar toevlucht te nemen tot de natuurkunde of scheikunde. van : Henry Louis Mencken
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Het is nu wettig voor een katholieke vrouw om zwangerschap te voorkomen door een toevlucht te nemen tot de wiskunde, hoewel het nog steeds verboden is om haar toevlucht te nemen tot de natuurkunde of scheikunde.
- Henry Louis Mencken Citaten.NET