• Henri Frédéric Amiel Wie doet recht aan blijmoedigheid? De sombere zielen. Ze weten, dat blijmoedigheid een drang is en een kracht, dat zij gewoonlijk vermomde goedheid is, en dat, als zij louter uit temperament en gemoed voortkomt, zij een weldaad is.
    Origineel: Qui rend justice à la gaieté? Les âmes tristes. Celles-ci savent que la gaieté est un élan et une vigueur, que d'ordinaire elle est de la bonté dissimulée et que, fût-elle pure affaire de tempérament et d'humeur, elle est un bienfait.
    Henri Frédéric Amiel
    Zwitsers filosoof en dichter 1821-1881
    Henri Frédéric Amiel
    - +
    -2
Laden...
Henri Frédéric Amiel - Wie doet recht aan blijmoedigheid? De sombere zielen. Ze weten, dat blijmoedigheid een drang is en een kracht, dat zij gewoonlijk vermomde goedheid is, en dat, als zij louter uit temperament en gemoed voortkomt, zij een weldaad is.
Wie doet recht aan blijmoedigheid? De sombere zielen. Ze weten, dat blijmoedigheid een drang is en een kracht, dat zij gewoonlijk vermomde goedheid is, en dat, als zij louter uit temperament en gemoed voortkomt, zij een weldaad is. van : Henri Frédéric Amiel
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Wie doet recht aan blijmoedigheid? De sombere zielen. Ze weten, dat blijmoedigheid een drang is en een kracht, dat zij gewoonlijk vermomde goedheid is, en dat, als zij louter uit temperament en gemoed voortkomt, zij een weldaad is.
- Henri Frédéric Amiel Citaten.NET