• György Konrád Het verleden is niet minder werkelijk dan het heden. Het heden is de denkbeeldige scheidslijn tussen de heldere massa die we 'verleden' noemen en de duistere die 'toekomst' heet. Het is het gordijn voor een hel verlicht toneel, dat langzaam opzij schuift.
    György Konrád
    Joods-Hongaars schrijver 1933-2019
    György Konrád
    - +
    +4
György Konrád - Het verleden is niet minder werkelijk dan het heden. Het heden is de denkbeeldige scheidslijn tussen de heldere massa die we 'verleden' noemen en de duistere die 'toekomst' heet. Het is het gordijn voor een hel verlicht toneel, dat langzaam opzij schuift.
Het verleden is niet minder werkelijk dan het heden. Het heden is de denkbeeldige scheidslijn tussen de heldere massa die we 'verleden' noemen en de duistere die 'toekomst' heet. Het is het gordijn voor een hel verlicht toneel, dat langzaam opzij schuift. van : György Konrád
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het verleden is niet minder werkelijk dan het heden. Het heden is de denkbeeldige scheidslijn tussen de heldere massa die we 'verleden' noemen en de duistere die 'toekomst' heet. Het is het gordijn voor een hel verlicht toneel, dat langzaam opzij schuift.
- György Konrád Citaten.NET