• Gustave le Bon De dood is slechts een verplaatsing van individualiteit. De herediteit doet de zelfde zielen rondgaan door de reeksen generaties van een zelfde ras.
    Origineel: La mort n'est qu'un déplacement d'individualités. L'hérédité fait circuler les mêmes âmes à travers la suite des générations d'une même race.
    Bron: Hier et Demain
    Gustave le Bon
    Frans socioloog en psycholoog 1841-1931
    Gustave le Bon
    - +
    -1
Laden...
Gustave le Bon - De dood is slechts een verplaatsing van individualiteit. De herediteit doet de zelfde zielen rondgaan door de reeksen generaties van een zelfde ras.
De dood is slechts een verplaatsing van individualiteit. De herediteit doet de zelfde zielen rondgaan door de reeksen generaties van een zelfde ras. van : Gustave le Bon
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower De dood is slechts een verplaatsing van individualiteit. De herediteit doet de zelfde zielen rondgaan door de reeksen generaties van een zelfde ras.
- Gustave le Bon Citaten.NET