• Graham Greene Toen ik antwoordde dat ik ook op die manier van haar hield, was ik de leugenaar, niet zij, want ik verlies nooit het bewustzijn van tijd: voor mij is het heden nooit hier: het is altijd vorig jaar of volgende week.
    Origineel: When I replied that I loved her too in that way, I was the liar, not she, for I never lose the consciousness of time: to me the present is never here: it is always last year or next week.
    Bron: The End of the Affair (1951)
    Graham Greene
    Engels schrijver 1904-1991
    Graham Greene
    - +
    +1
Laden...
Graham Greene - Toen ik antwoordde dat ik ook op die manier van haar hield, was ik de leugenaar, niet zij, want ik verlies nooit het bewustzijn van tijd: voor mij is het heden nooit hier: het is altijd vorig jaar of volgende week.
Toen ik antwoordde dat ik ook op die manier van haar hield, was ik de leugenaar, niet zij, want ik verlies nooit het bewustzijn van tijd: voor mij is het heden nooit hier: het is altijd vorig jaar of volgende week. van : Graham Greene
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Toen ik antwoordde dat ik ook op die manier van haar hield, was ik de leugenaar, niet zij, want ik verlies nooit het bewustzijn van tijd: voor mij is het heden nooit hier: het is altijd vorig jaar of volgende week.
- Graham Greene Citaten.NET