• Giacomo Leopardi Ik wil niet leven onder de grote massa, want middelmatigheid maakt mij doodsbang. Maar ik wil me boven de rest verheffen en me zelf door mijn verstand en studie groot maken om zodoende eeuwig in de herinnering van de mensen te blijven voortleven.
    Bron: Epistolario Brief aan Pietro Giordani,1817
    Giacomo Leopardi
    Italiaans dichter 1798-1837
    Giacomo Leopardi
    - +
    +4
Laden...
Giacomo Leopardi - Ik wil niet leven onder de grote massa, want middelmatigheid maakt mij doodsbang. Maar ik wil me boven de rest verheffen en me zelf door mijn verstand en studie groot maken om zodoende eeuwig in de herinnering van de mensen te blijven voortleven.
Ik wil niet leven onder de grote massa, want middelmatigheid maakt mij doodsbang. Maar ik wil me boven de rest verheffen en me zelf door mijn verstand en studie groot maken om zodoende eeuwig in de herinnering van de mensen te blijven voortleven. van : Giacomo Leopardi
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik wil niet leven onder de grote massa, want middelmatigheid maakt mij doodsbang. Maar ik wil me boven de rest verheffen en me zelf door mijn verstand en studie groot maken om zodoende eeuwig in de herinnering van de mensen te blijven voortleven.
- Giacomo Leopardi Citaten.NET