• Georges Courteline In Nederland zijn de mensen zo zindelijk dat ze, wanneer ze de behoefte voelen te spuwen, de trein nemen om dat op het platteland te gaan doen.
    Origineel: En Hollande, les gens sont tellement propres que, quand ils ont envie de cracher, ils prennent le train pour la campagne.
    Bron: toegeschreven
    Georges Courteline
    Frans schrijver 1858-1929
    Georges Courteline
    - +
    +5
Laden...
Georges Courteline - In Nederland zijn de mensen zo zindelijk dat ze, wanneer ze de behoefte voelen te spuwen, de trein nemen om dat op het platteland te gaan doen.
In Nederland zijn de mensen zo zindelijk dat ze, wanneer ze de behoefte voelen te spuwen, de trein nemen om dat op het platteland te gaan doen. van : Georges Courteline
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest In Nederland zijn de mensen zo zindelijk dat ze, wanneer ze de behoefte voelen te spuwen, de trein nemen om dat op het platteland te gaan doen.
- Georges Courteline Citaten.NET