• George Bernard Shaw Mijn methode is om de grootst mogelijke moeite te doen om dat te vinden wat het beste is om te zeggen, en om het dan met de grootst mogelijke lichtzinnigheid te zeggen.
    Origineel: My method is to take the utmost trouble to find the right thing to say, and then to say it with the utmost levity.
    Bron: Answers to Nine Questions (September 1896) Interview
    George Bernard Shaw
    Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
    George Bernard Shaw
    - +
    +2
Laden...
George Bernard Shaw - Mijn methode is om de grootst mogelijke moeite te doen om dat te vinden wat het beste is om te zeggen, en om het dan met de grootst mogelijke lichtzinnigheid te zeggen.
Mijn methode is om de grootst mogelijke moeite te doen om dat te vinden wat het beste is om te zeggen, en om het dan met de grootst mogelijke lichtzinnigheid te zeggen. van : George Bernard Shaw
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Mijn methode is om de grootst mogelijke moeite te doen om dat te vinden wat het beste is om te zeggen, en om het dan met de grootst mogelijke lichtzinnigheid te zeggen.
- George Bernard Shaw Citaten.NET