• Gaston Burssens De verwaandheid van de dichter, zei het mooie meisje, zit hem niet zozeer in het zich God voelen van de dichter, als wel in het geloof dat God in zijn vrije tijd ook dichter is.
    Bron: Fabula rasa
    Gaston Burssens
    Belgisch dichter 1896-1965
    Gaston Burssens
    - +
     0
Laden...
Gaston Burssens - De verwaandheid van de dichter, zei het mooie meisje, zit hem niet zozeer in het zich God voelen van de dichter, als wel in het geloof dat God in zijn vrije tijd ook dichter is.
De verwaandheid van de dichter, zei het mooie meisje, zit hem niet zozeer in het zich God voelen van de dichter, als wel in het geloof dat God in zijn vrije tijd ook dichter is. van : Gaston Burssens
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De verwaandheid van de dichter, zei het mooie meisje, zit hem niet zozeer in het zich God voelen van de dichter, als wel in het geloof dat God in zijn vrije tijd ook dichter is.
- Gaston Burssens Citaten.NET