• Friedrich Nietzsche Nogmaals, de zonde, deze vorm van menselijke zelfschennis par excellence, is uitgevonden om wetenschap, om cultuur, om elke verheffing, elk niveau van de mens onmogelijk te maken; de priester voert de heerschappij door de uitvinding van de zonde.
    Origineel: Die Sünde, nochmals gesagt, diese Selbstschändungs-Form des Menschen par excellence, ist erfunden, um Wissenschaft, um Kultur, um jede Erhöhung und Vornehmheit des Menschen unmöglich zu machen; der Priester herrscht durch die Erfindung der Sünde.
    Bron: De antichrist #50
    Friedrich Nietzsche
    Duits dichter en filosoof 1844-1900
    Friedrich Nietzsche
    - +
    +2
Friedrich Nietzsche - Nogmaals, de zonde, deze vorm van menselijke zelfschennis par excellence, is uitgevonden om wetenschap, om cultuur, om elke verheffing, elk niveau van de mens onmogelijk te maken; de priester voert de heerschappij door de uitvinding van de zonde.
Nogmaals, de zonde, deze vorm van menselijke zelfschennis par excellence, is uitgevonden om wetenschap, om cultuur, om elke verheffing, elk niveau van de mens onmogelijk te maken; de priester voert de heerschappij door de uitvinding van de zonde. van : Friedrich Nietzsche
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Nogmaals, de zonde, deze vorm van menselijke zelfschennis par excellence, is uitgevonden om wetenschap, om cultuur, om elke verheffing, elk niveau van de mens onmogelijk te maken; de priester voert de heerschappij door de uitvinding van de zonde.
- Friedrich Nietzsche Citaten.NET