• Frederick William Faber Er zijn mensen in de wereld, die de gave bezitten overal vreugde te vinden, en de gave bezitten die vreugde achter te laten wanneer ze weggaan.
    Origineel: There are souls too in the world which have the gift of finding joy everywhere, and of leaving it behind them when they go.
    Bron: Bethlehem p.425
    Frederick William Faber
    Engels hymne schrijver en theoloog 1814-1863
    Frederick William Faber
    - +
    +2
Frederick William Faber - Er zijn mensen in de wereld, die de gave bezitten overal vreugde te vinden, en de gave bezitten die vreugde achter te laten wanneer ze weggaan.
Er zijn mensen in de wereld, die de gave bezitten overal vreugde te vinden, en de gave bezitten die vreugde achter te laten wanneer ze weggaan. van : Frederick William Faber
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Er zijn mensen in de wereld, die de gave bezitten overal vreugde te vinden, en de gave bezitten die vreugde achter te laten wanneer ze weggaan.
- Frederick William Faber Citaten.NET