• Fernando de Rojas Liefde, dat is een verborgen vuur, een aangename zweer, een smakelijk gif, een zoete bitterheid, een heerlijke kwaal, een vrolijke kwelling, een felle wond, een zachte dood.
    Origineel: Amor es un fuego escondido, una agradable llaga, un sabroso veneno, una dulce amargura, una deleitable dolencia, un alegre tormento, una fiera herida, una blanda muerte.
    Bron: La Celestina X
    Fernando de Rojas
    Spaans schrijver 1465-1541
    Fernando de Rojas
    - +
    +1
Laden...
Fernando de Rojas - Liefde, dat is een verborgen vuur, een aangename zweer, een smakelijk gif, een zoete bitterheid, een heerlijke kwaal, een vrolijke kwelling, een felle wond, een zachte dood.
Liefde, dat is een verborgen vuur, een aangename zweer, een smakelijk gif, een zoete bitterheid, een heerlijke kwaal, een vrolijke kwelling, een felle wond, een zachte dood. van : Fernando de Rojas
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Liefde, dat is een verborgen vuur, een aangename zweer, een smakelijk gif, een zoete bitterheid, een heerlijke kwaal, een vrolijke kwelling, een felle wond, een zachte dood.
- Fernando de Rojas Citaten.NET