• Charles Kingsley Vriendschap is als een glazen ornament, als het eenmaal gebroken is, kan het zelden op precies dezelfde manier weer in elkaar worden gezet.
    Origineel: Friendship is like a glass ornament, once it is broken it can rarely be put back together exactly the same way.
    Bron: toegeschreven
    Charles Kingsley
    Brits priester, sociaal hervormer en romanschrijver 1819-1875
    Charles Kingsley
    - +
    -1
Laden...
Charles Kingsley - Vriendschap is als een glazen ornament, als het eenmaal gebroken is, kan het zelden op precies dezelfde manier weer in elkaar worden gezet.
Vriendschap is als een glazen ornament, als het eenmaal gebroken is, kan het zelden op precies dezelfde manier weer in elkaar worden gezet. van : Charles Kingsley
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Vriendschap is als een glazen ornament, als het eenmaal gebroken is, kan het zelden op precies dezelfde manier weer in elkaar worden gezet.
- Charles Kingsley Citaten.NET