• Charles Fourier De ware grootheid en de ware glorie is voor een natie, volgens de economen, wanneer men aan aangrenzende landen meer ondergoed weet te verkopen dan men van hen koopt.
    Origineel: La vraie grandeur pour une nation, la vraie gloire selon les économistes, c'est de vendre aux empires voisins plus de culottes qu'on n'en achète d'eux.
    Bron: Théorie des quatre mouvements (1808)
    Charles Fourier
    Frans socialistisch theoreticus en filosoof 1772-1837
    Charles Fourier
    - +
     0
Charles Fourier - De ware grootheid en de ware glorie is voor een natie, volgens de economen, wanneer men aan aangrenzende landen meer ondergoed weet te verkopen dan men van hen koopt.
De ware grootheid en de ware glorie is voor een natie, volgens de economen, wanneer men aan aangrenzende landen meer ondergoed weet te verkopen dan men van hen koopt. van : Charles Fourier
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars De ware grootheid en de ware glorie is voor een natie, volgens de economen, wanneer men aan aangrenzende landen meer ondergoed weet te verkopen dan men van hen koopt.
- Charles Fourier Citaten.NET