• Bertrand Russell Rijkdom kan vaak niet alleen de schijn van liefde kopen, maar zelfs de realiteit ervan. Dit is onrechtvaardig en ongewenst, maar niettemin een feit.
    Origineel: Wealth can often purchase not only the semblance of love but its reality. This is unjust and undesirable but nonetheless a fact.
    Bron: Mortals and Others (1935) Love and Money
    Bertrand Russell
    Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950) 1872-1970
    Bertrand Russell
    - +
    +2
Bertrand Russell - Rijkdom kan vaak niet alleen de schijn van liefde kopen, maar zelfs de realiteit ervan. Dit is onrechtvaardig en ongewenst, maar niettemin een feit.
Rijkdom kan vaak niet alleen de schijn van liefde kopen, maar zelfs de realiteit ervan. Dit is onrechtvaardig en ongewenst, maar niettemin een feit. van : Bertrand Russell
X
z-love-children-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-children-sun Rijkdom kan vaak niet alleen de schijn van liefde kopen, maar zelfs de realiteit ervan. Dit is onrechtvaardig en ongewenst, maar niettemin een feit.
- Bertrand Russell Citaten.NET