• Barbara Ehrenreich Als er een staking is in Amerika, lang niet vaak genoeg trouwens, dan interviewen ze de werkgevers en de mensen die er last van hebben maar bijna nooit de stakers zelf.
    Barbara Ehrenreich
    Amerikaans journalist, publicist en columnist 1941-
    Barbara Ehrenreich
    - +
    +2
Laden...
Barbara Ehrenreich - Als er een staking is in Amerika, lang niet vaak genoeg trouwens,  dan interviewen ze de werkgevers en de mensen die er last van hebben maar bijna nooit de stakers zelf.
Als er een staking is in Amerika, lang niet vaak genoeg trouwens, dan interviewen ze de werkgevers en de mensen die er last van hebben maar bijna nooit de stakers zelf. van : Barbara Ehrenreich
X
z-love-leaves black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-leaves Als er een staking is in Amerika, lang niet vaak genoeg trouwens, dan interviewen ze de werkgevers en de mensen die er last van hebben maar bijna nooit de stakers zelf.
- Barbara Ehrenreich Citaten.NET