• Barack Obama De feiten laten zien dat de doodstraf weinig doet om criminelen af te schrikken. Ik denk wel dat er bepaalde misdrijven zijn die zo walgelijk zijn - zoals massamoord of moord en verkrachting van een kind - dat het gerechtvaardigd is als de gemeenschap haar woede laat zien en dit soort misdadigers de uiterste straf oplegt.
    Origineel: While the evidence tells me that the death penalty does little to deter crime, I believe there are some crimes- mass murder, the rape and murder of a child- so heinous, so beyond the pale, that the community is justified in expressing the full measure of its outrage by meting out the ultimate punishment.
    Bron: The Audacity of Hope (2006)
    Barack Obama
    Amerikaans president (44e) 1961-
    Barack Obama
    - +
    +5
Barack Obama - De feiten laten zien dat de doodstraf weinig doet om criminelen af te schrikken. Ik denk wel dat er bepaalde misdrijven zijn die zo walgelijk zijn - zoals massamoord of moord en verkrachting van een kind - dat het gerechtvaardigd is als de gemeenschap haar woede laat zien en dit soort misdadigers de uiterste straf oplegt.
De feiten laten zien dat de doodstraf weinig doet om criminelen af te schrikken. Ik denk wel dat er bepaalde misdrijven zijn die zo walgelijk zijn - zoals massamoord of moord en verkrachting van een kind - dat het gerechtvaardigd is als de gemeenschap haar woede laat zien en dit soort misdadigers de uiterste straf oplegt. van : Barack Obama
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad De feiten laten zien dat de doodstraf weinig doet om criminelen af te schrikken. Ik denk wel dat er bepaalde misdrijven zijn die zo walgelijk zijn - zoals massamoord of moord en verkrachting van een kind - dat het gerechtvaardigd is als de gemeenschap haar woede laat zien en dit soort misdadigers de uiterste straf oplegt.
- Barack Obama Citaten.NET