• Annie M. G. Schmidt Er is dans…, er is film…, theater…, bibliotheek…, leeszaal. En dat is uniek in Nederland. Ik hoop van harte dat dat doorgaat en als dat mijn naam mag dragen, dan ben ik zeer vereerd.
    Bron: Interview in 1993
    Annie M. G. Schmidt
    Nederlands (kinderboeken-) schrijfster 1911-1995
    Annie M. G. Schmidt
    - +
    +7
Annie M. G. Schmidt - Er is dans…, er is film…, theater…, bibliotheek…, leeszaal. En dat is uniek in Nederland. Ik hoop van harte dat dat doorgaat en als dat mijn naam mag dragen, dan ben ik zeer vereerd.
Er is dans…, er is film…, theater…, bibliotheek…, leeszaal. En dat is uniek in Nederland. Ik hoop van harte dat dat doorgaat en als dat mijn naam mag dragen, dan ben ik zeer vereerd. van : Annie M. G. Schmidt
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Er is dans…, er is film…, theater…, bibliotheek…, leeszaal. En dat is uniek in Nederland. Ik hoop van harte dat dat doorgaat en als dat mijn naam mag dragen, dan ben ik zeer vereerd.
- Annie M. G. Schmidt Citaten.NET