• Alfred N. Whitehead Het is de eerste stap in de sociologische wijsheid te erkennen dat de belangrijkste vooruitgang van beschaving bestaan uit processen die de samenlevingen waarin ze plaatsvinden bijna verwoesten.
    Origineel: It is the first step in sociological wisdom, to recognize that the major advances in civilization are processes which all but wreck the societies in which they occur:
    Bron: Symbolism: Its Meaning and Effect (1927) ch.3
    Alfred N. Whitehead
    Engels filosoof en wiskundige 1861-1947
    Alfred N. Whitehead
    - +
     0
Laden...
Alfred N. Whitehead - Het is de eerste stap in de sociologische wijsheid te erkennen dat de belangrijkste vooruitgang van beschaving bestaan uit processen die de samenlevingen waarin ze plaatsvinden bijna verwoesten.
Het is de eerste stap in de sociologische wijsheid te erkennen dat de belangrijkste vooruitgang van beschaving bestaan uit processen die de samenlevingen waarin ze plaatsvinden bijna verwoesten. van : Alfred N. Whitehead
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Het is de eerste stap in de sociologische wijsheid te erkennen dat de belangrijkste vooruitgang van beschaving bestaan uit processen die de samenlevingen waarin ze plaatsvinden bijna verwoesten.
- Alfred N. Whitehead Citaten.NET