• Alberto Moravia Kijk, er is geen moed en er is geen angst... er is alleen bewustzijn en bewusteloosheid... bewustzijn is angst, bewusteloosheid is moed.
    Origineel: Vedi, non c'è coraggio e non c'è paura... ci sono soltanto coscienza e incoscienza... la coscienza è paura, l'incoscienza è coraggio.
    Bron: Racconti Racconti romani
    Alberto Moravia
    Italiaans schrijver (ps. van Alberto Pincherle) 1907-1990
    Alberto Moravia
    - +
    +271
Alberto Moravia - Kijk, er is geen moed en er is geen angst... er is alleen bewustzijn en bewusteloosheid... bewustzijn is angst, bewusteloosheid is moed.
Kijk, er is geen moed en er is geen angst... er is alleen bewustzijn en bewusteloosheid... bewustzijn is angst, bewusteloosheid is moed. van : Alberto Moravia
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Kijk, er is geen moed en er is geen angst... er is alleen bewustzijn en bewusteloosheid... bewustzijn is angst, bewusteloosheid is moed.
- Alberto Moravia Citaten.NET